Neste utstilling

Det er med stor forventning og ikke rent lite stolthet blikk galleri inviterer til årets juleutstilling.


Åpningstider:

🎄27.nov – 22.des.

Lørdag og søndag kl 13.00 – 16.00

Ring eller send melding til 98005487 for besøk andre dager


Stallskålen er restaurert og gir verdifullt tilleggsareal med flere muligheter. Men sjarmen og atmosfæren er stadig til stede! Her skal det ose av landlig, varm julestemning mens du senker skuldrene og inspireres av kunsten og håndverket.


I år kan vi presentere en spennende blanding av billedkunst, smykker, keramikk og skulptur.


⭐️Anette Rosse beskriver at det i hennes bilder ikke er en rød tråd, men mange løse tråder som alle henger sammen på et forunderlig vis. Inspirasjonen er livet, det skjøre og uperfekte. Fantasien vekkes når en ser Anettes bilder.

⭐️Stine Bolstad har eget verksted hvor hun omskaper leiren til boller og kopper du får lyst til å holde rundt. Den vakre, duse fargepaletten forsterker det myke uttrykket. Hun har kurset studenter både på Høyskolen i Akershus og MET.

⭐️Kristin Dalen inspireres av tradisjoner, ritualer og historie. Hun prøver å finne nye måter å inkorporere tradisjoner i nye uttrykk gjennom sine smykker. Hår, blonder og lignende er spennende materialkontraster til det blanke sølvet.

⭐️Jorunn Kjær veksler mellom ulike materialer som grafikk, maleri og skulptur. Til denne utstillingen viser hun mest skulpturer i metall og betong, silketrykk og tusjtegninger. Jorunn stiller ut fast i blikk galleri, enten alene eller sammen med andre.


I tillegg til årets juleutstillere er jeg så heldig å ha litt av billedkunsten til Pål S Gunnæs, Nina Resch og Lene Aabjørnsrød fast representert i det nye lokalet. 


Velkommen til juleutstilling!